Υπηρεσιες

Σας καλωσορίζουμε στο Skopelitis Village, η αγάπη μας για το απέραντο γαλάζιο του Αιγαίου σε συνδυασμό με το Κυκλαδίτικο άρωμα της Αμοργού μας ενέπνευσε να δημιούργησε ένα μοναδικό χώρο για εσάς με ένα και μόνο σκοπό… την πολυτελή και ευχάριστη διαμονή σας!! Το Skopelitis Village βρίσκεται μερικά μόλις λεπτά από το κέντρο των Καταπόλων, από τα εμπορικά καταστήματα, καφέ και εστιατόρια, καθώς και από την παραλία.

Επιλέξτε το Skopelitis Village για το μήνα του μέλιτος σας, για να γιορτάσετε την επέτειό σας, τα γενέθλιά σας ή οποιαδήποτε άλλη ειδική σημαντική περίσταση για εσάς.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε μια προνομιακή θέση και ήσυχη περιοχή μεταξύ Καταπόλων και Χώρας, προσφέροντας υπέροχη θέα για ήρεμες και άνετες διακοπές.

Το φιλικό προσωπικό μας θα σας φροντίσει κατά τη διάρκεια της διαμονής σας και θα σας παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τη Αμοργό καθώς και θα σας βοηθήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο να ενοικιάσετε αυτοκίνητο, μοτοσικλέτα , να οργανώσετε εκδρομές στο νησί και μικρές κρουαζιέρες . Θα αισθανθείτε έντονα την ελληνική φιλοξενία και ζεστή ατμόσφαιρα αυτού του πολυτελούς ξενοδοχείου της Αμοργού.

Ενα παραδοσιακό Κυκλαδίτικο κατάλυμα με στοιχεία απο την ναυτική παράδοση.